Airco vullen


Een airco is je beste vriend tijdens de hete zomerdagen. De mensen met een airco prijzen zichzelf gelukkig dat ze deze aanschaf gedaan hebben. Een airco maakt de hete zomers een stuk comfortabeler. Of je de airco nu plaatst op de slaapkamer, om in ene koele slaapkamer in slaap te vallen, of in de woonkamer om het koken, relaxen of thuiswerken makkelijker te maken, een airco is een aanwinst voor ieder huishouden.

Zoals ieder apparaat heeft ook een airco onderhoud nodig. Dit voorkomt dat de airco er op een hete zomeravond plotseling mee stopt. Het onderhoud betekend dat de airco schoongemaakt moet worden, zowel het rooster als de filter. Maar ook een jaarlijkse controle door een bedrijf kan geen kwaad. Je kunt kiezen voor een pakket met jaarlijkse controles of een controle op afroep. Een jaarlijkse controle is aan te raden omdat je de problemen dan vaak voor bent. De slijtagegevoelige onderdelen worden goed gecontroleerd en als de specialist je huis verlaat weet je zeker dat de airco naar behoren werkt. Hiermee voorkom je prestatieverlies en vervuilde lucht. 

Het vullen van een airco moet elke twee jaar plaatsvinden. Dit maakt dat een standaard onderhoudsbeurt een grote onderhoudsbeurt wordt. de kosten van de onderhoudsbeurt stijgen met een gemiddelde van 50 euro. Door dit niet te vergeten weet je zeker dat de werking van de airco optimaal blijft.

De airco keuzehulp

Wil je de airco kunnen verplaatsen?
Hoe groot is de ruimte die gekoeld moet worden?
Hoeveel geluid mag de airco maken?

Merken airco’s

Er zijn verscheidende merken airco’s. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe airco. Wij raden een Fuave airco aan.