Beste Fuave airco van 2021Een Fuave airco kopen

Fuave is een relatief nieuwe speler op de markt van mobiele airco’s. Het merk is opgezet door Coolblue in samenwerking met Eurom. Eurom maakt al tijden airco’s voor het middensegment. Coolblue biedt momenteel de airco’s van Fuave aan op zijn eigen webshop en is momenteel de enige verkoper in Nederland.

De airco’s zijn bedoeld voor het middensegment en hebben zowel budgetmodellen als iets meer high-end airco’s. De kwaliteit is degelijk en het koelvermogen is ook niet slecht. Ze doen precies wat je verwacht dat ze zouden moeten doen: je ruimte koelen. De airco’s van Fuave zijn door ons getest op verschillende vlakken, zoals bijvoorbeeld: koelvermogen en energieverbruik. Dit zijn twee belangrijke aspecten van een mobiele airco. Bekijk onderstaand onze lijst met de top 4 van mobiele airco’s van Fuave.

De beste Fuave airco getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 Fuave aircos met alleen de beste aircos van 2021. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de airco. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste airco van 2021 staat uiteraard op nummer 1.

De airco keuzehulp

Wil je de airco kunnen verplaatsen?
Hoe groot is de ruimte die gekoeld moet worden?
Hoeveel geluid mag de airco maken?

Het assortiment Fuave aircos

Merken airco’s

Er zijn verscheidende merken airco’s. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe airco. Wij raden een Fuave airco aan.