NUKOEL installateurs

Zoals onze partners bij nukoel het zelf noemen: “Het clevere cool-in-one aircoconcept voor thuis, in de winkel en op kantoor”. Hier kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. 

Samengevat: jarenlange ervaring, persoonlijke service en top kwaliteit split airco’s.

Wat is NUKOEL

Airconditioning voor in je huis, kantoor of in je winkel

Uit onze vergelijking is NUKOEL als beste uit de test gekomen. De service en kwaliteit wordt niet geëvenaard door concurrenten. Daarom raden wij ook sterk aan om je split airco te laten installeren door hun erkende installeurs. Plan een gesprek in om in een paar minuten meer te weten te komen over hun werkwijze. 

De airconditioners van NUKOEL maken het Nederlandse binnenklimaat cooler. Thuis, op kantoor en in de winkel. Met hoogwaardige aircoconcepten die je kunt huren tegen een vast bedrag per maand. Of je koopt de airco installatie, dat kan natuurlijk ook. Altijd met topservice. Inclusief alles, zonder verborgen kosten. Wat ze bij NUKOEL cool-in-one noemen.

NUKOEL biedt gratis advies, zowel telefonisch als op locatie. Werken alleen met de beste kwaliteit split unit airco’s en laat alleen installeren door gecertificeerde vakmannen. 

In deze drukke tijden voor airco installateurs werken er veel zoals wij dat noemen: ‘cowboys‘ voor een lage prijs en zonder garantie. De ervaringen die wij hiermee hebben zijn negatief, daarom raaden wij altijd aan om je airco te laten installeren door een gecertificeerd installatie bedrijf. 

Hoe werkt NUKOEL

NUKOEL gaat ieder contact op dezelfde manier aan, onderstaande stappen leggen kort het proces uit:

  1. Vrijblijvend gesprek – inventarisatie van je airco behoefte.
  2. Afspraak – NUKOEL komt vrijblijvend langs.
  3. Voorstel – je ontvangt een voorstel.
  4. Installatie – de airco wordt professioneel geïnstalleerd.
  5. Service – garantie en service zodat je er altijd koel bij zit.
nukoel airconditionig

Gratis vrijblijvend gesprek

NUKOEL neemt geheel vrijblijvend contact met je op om je wensen en behoeften door te nemen en je te adviseren welke installatie het beste bij jou en je situatie past. Wil je dat er contact met je wordt opgenomen? Laat dan hier je gegevens achter en iemand van NUKOEL neemt telefonisch contact met je op. 

Gratis adviesgesprek bij NUKOEL aanvragen

Wij sturen je gegevens alleen door naar NUKOEL en verwijderen daarna alle gegevens.